The Art of photography

Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζoυμε στον διαδικτιακό τόπο του φωτογραφείου Cyvica Video – Photo Ltd.

Στόχος είναι να σας προσφέρουμε ένα φιλικό και ευχάριστο χώρο όπου θα μπορέσετε να
μάθετε περισσότερα για το φωτογραφείο μας αλλά και την φιλοσοφία μας.
Προσπαθήσαμε να δώσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα ώστε ο επισκέπτης στην ιστιοσελίδα να
νιώθει πως μας έχει πραγματικά γνωρίσει.
Θα θέλαμε να σας αναφέρουμε πως η εταιρεία μας συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στην επένδυση,
στην τεχνολογία, στην συνεχή επιμόρφωση σε σεμινάρια στο εξωτερικό αλλά και στο προσωπικό
της, πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση για εσάς τους εκλεκτούς πελάτες μας.

Σας εύχομαστε καλή περιήγηση.

Πορτφόλιο

Image thumbnail

Stills

Image thumbnail

Motion

Η εταιρεία

Βιογραφία Cyvica

Η φιλοσοφία μας

Συνέντευξη

Υπηρεσίες

Φωτογράφηση

Βιντεογράφιση

Εναέρια Φωτογράφηση

Digital Album

Η Ομάδα μας

Άγγελος Χατζησοφοκλέους

Γενικός Διευθυντής

Photographer / Videographer

Γιάννα Χατζησοφοκλέους

Photographer / Photo Correction

General Editor

Σοφοκλής Χατζησοφοκλέους

Γραφίστας & Σχεδιαστής διαφημίσεων

Photographer / Videographer

Μιχάλης Χατζησοφοκλέους

Business Development / Customer Service

Μαρία Ιωάννου

Επεξεργασία Φωτογραφιών - Εξυπηρέτηση πελατών

Επικοινωνία

  [recaptcha]

  Πληροφορίες επικοινωνίας

  Cyvica Video-Photo Ltd

  Οδός Κυριάκου Μάτση 50Α
  2368 Άγιος Δομέτιος
  Τ.Θ 27513-2430, Λευκωσία, Κύπρος

  Τηλ.: 22770124  Φαξ: 22770996

  info@cyvica.com.cy

  Επίσημο μέλος

   

  Γιωργος-Χριστιανα Αλεξακη Κρητη

  Στον γάμο σας αν θέλετε έμπειρο φωτογράφο Άγγελος φοβερή δουλειά κι αυτό σας το υπογράφω. Ήταν όλα πανέμορφα Άλμπουμ φωτογραφίες βίντεο λήψεις φοβερές χωρίς αμφιβολίες.

  Κυριακή

  Άγγελε μου μόλις πήρα το Άλμπουμ μου. Ότι και να πω για σένα θα είναι λίγο. Τα λόγια είναι περιττά, απλά τέλειο μοναδικό. Ευχαριστώ πολύ.

  Γάμος

  Αγαπημένε μας Άγγελε, θα θέλαμε και εμείς με την σειρά μας να σ' ευχαριστήσουμε θερμά για την υπέροχη δουλειά που έκανες στο γάμος μας. Μας κέρδισες τόσο με τον επαγγελματισμό σου όσο και με τον χαρακτήρα σου . Υπομονετικός, πάντα με το χαμόγελο και συνεργάσιμος. Ήσουν καταπληκτικός αφού έκανες την δουλειά σου χωρίς να νιώσουμε οποιαδήποτε παρέμβαση στην ωριαότερη μέρα της ζωής μας. Χάρη σε σένα, όλες οι στιγμές του γάμου μας έχουν αποτυπωθεί και θα μείνουν ανεξήτηλες μπροστά στο χρόνο. Για ακόμα μια φορά σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ. 7 Φεβρουαρίου 2007

  ΣΑΒΒΑΣ & ΛΕΝΑ

  Γάμος

  Αγαπητέ φίλε Άγγελε, σε ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία που είχαμε τόσο στον γάμο μας αλλά και στου αρραβώνα μας πριν απο 2 χρόνια. Κρατάμε στα χέρια μας ένα υπέροχο ενθύμιο άλμπουμ και dvd που θα μας συνοδεύει για όλη μας την ζωή. Είναι όλα τόσο προσεγμένα καλογυρισμένα και οι φωτογραφίες τόσο αληθινές που νομίζαμε ότι θα μας μιλήσουν. Ευχαριστούμε θερμά για την υπομονή σου (την μέρα της φωτογράφησης) αλλά και την μέρα του γάμου, για τον υπέροχο τρόπο που μας μιλούσες και μας αναπτέρωνες το ηθικό. Ήσουν και είσαι καταπληκτικός. Σίγουρα θα συνεργαστούμε ξανά και δεν θα χαθούμε. Ξανά χιλιάδες ευχαριστώ για όλα. Ο Θεός να σε έχει καλά και να ευλογεί εσένα και την οικογένιεια σου! Συγκινηθήκαμε πάρα πολύ με το dvd και με τα υπέροχα soundtrack που τα έντυσες!!! Όλα κύλησαν άψογα χάρη σε σένα και σε εμάς. Δεν μετανιώνουμε που σε επιλέξαμε η δουλειά σου είναι απλά μια λέξη ΑΨΟΓΗ. What more can i say? 24 Οκτωμβρίου 2010

  Παύλος & Πετρούλα Παλαιόντα

  Γάμος

  Αγαπητέ φίλε Άγγελε. Ένας απο τους λόγους που αποφασίσαμε να έρθουμε από την Ολλανδία, για να κάνουμε τον γάμος μας εδώ ήσουν εσύ. Δικαιωθήκαμε 100%. Με τον επαγγελμάτισμο σου, την ανθρωπιά σου και την ηρεμία σου, μας έκανες να αισθανθούμε σαν αστέρες του κινηματογράφου και φωτομοντέλα. Ο συντονισμός σου ήταν τέλειος και απολαύσαμε κάθε στιγμή χωρίς άγχος. Ένα πολύ μεγάλο Ευχαριστώ. Holland.

  Δήμος & Αγγέλα

  National Day

  Dear Mr. Angelo, Thank you very much for your beautiful work, we love the photos! It was very nice to work with you.

  Γάμος

  Αγαπητέ Άγγελε, η κάρτα αυτή με αυτά τα λίγα λόγια αποτελεί ελάχιστο δείγμα της εκτίμησης μας για εσένα, που με τον επαγγελματισμό σου αλλά κυρίως με την ανθρώπινη σου παρουσία, έδωσες φως σε μια απο τις πιο ακριβές στιγμές της ζωής μας. 14 Νοεμβρίου 2010 Wedding Day

  Αντρέας & Βάνια Σταυρινίδη

  Ακαδημία Μουσικής και Μπαλλέτου

  Άγγελε. Όταν αντίκρισα τις φωτογραφίες της βραδιάς μπαλλέτου, ο ενθουσιαμός μου ήταν αυθόρμητος και μεγάλος. Γιατί είδα όλη την έκφραση και την κίνηση του χορού να ζωντανεύει μέσα σ'αυτές τις φωτογραφίες. Γιατί οι πόζες σταματούσαν ακριβώς σ' αυτό το δευτερόλεπτο της αποκορύφωσης της κίνησης, δίνοντας έτσι σωστά το νόημα της έκφρασης του χορού. Γιατί το παιχνίδι με το φώς, έδινε στην φωτογραφία, όλη εκείνη την μαγεία, που διεγείρει την φαντασία στον κόσμος του ονείρου. Τότε κατάλαβα ότι, γι' αυτές τις φωτογραφίες, δεν χρειάζεται να είσαι μόνο εμπείρος και ικανός φωτογράφος, αλλά κι ένας πραγματικός καλλιτέχνης. Συγχαρητήρια.

  Λια Χατζηιωαννου

  Διευθύντρια της Ακαδημίας Μουσικής και Μπαλλέτου

  Γάμος

  Αγαπητοί Άγγελε & Γιάννα, σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνατε για εμάς στην καλύτερη μέρα της ζωής μας. Ευχαριστούμε τον Θεό ο οποίος σας έστειλε στον δρόμο μας και μας έδωσε την ευκαιρία να συναστραφούμε με τόσο αξιόλογα άτομα όπως εσείς. Απο μας, ευχές για παντοτινή υγεία και ευλογία Θεού. Και πάντα να θυμάστε πριν σου στείλει ο Θεός τον σταυρό που κάνεις σήκωσε με τα πάνσοφα μάτια του, του εξέτασε με την Θεία λογική του, του έλεγξε με την αγάπη, την καρδιά του, του ζύγισε καλά με τα στοργικά του χέρια μην τυχόν και πέσει βαρύτερος απ' όσο μπορείς να σηκώσεις. Και αφού υπολόγισε το θάρρος σου του ευλόγησε και τον απίθωσε στους ώμους σου. Μπορείς να τον σηκώσεις! Κράτησε τον κι ανέβαινε απο το Γολγοθά προς την Ανάσταση.

  Αριστος & Τροοδια